<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Produktnyhed: ESSENTiAL serien

Effektivitet, sikkerhed og produktivitet i en prisvenlig pakke

Danmark, d.17 September 2024

mitsubishi ESSENTiAL serien: SÆTTER nye standarder

Mitsubishi Forklift Trucks introducer ESSENTiAL serien – en ny, budgetvenlig serie af lagerprodukter, der er designet til lav- og mellemintensiv drift på tværs af forskellige anvendelsesområder.

ESSENTiAL er det nye mærke for Mitsubishi Forklift Trucks-produkter på basisniveau. Disse trucks er designet til at levere pålidelig ydelse til lette opgaver og mindre rutineopgaver, hvilket gør dem utroligt praktiske og sikrer en stabil og pålidelig indsats, når du har mest brug for dem.

ESSENTiAL serien er din go-to-løsning til omkostningseffektiv materialehåndtering og beviser, at ekspertise ikke altid kommer med et dyrt prismærke.

Den nye produktserie inkluderer palletrucks, stablere, trækkere og mini-plukketrucks, som alle er enkle, strømlinede og intuitive for truckførerne at bruge:

ESSENTiAL mini-plukketrucks – sikrere og mere produktive

Moderne lagre kræver præcision og sikkerhed, og ESSENTiAL mini-plukketrucks fra Mitsubishi Forklift Trucks leverer varen. Disse trucks tilbyder et sikrere og mere produktivt alternativ til arbejdsområder, der er afhængige af stiger til lettere og middel ordreplukning inden for butikker, detailhandel og på lagre (samt vedligeholdelsesopgaver op til en højde på 5 m).

Med deres stabile mastdesign, brugervenlige fingerspidsbetjening og enestående manøvredygtighed sikrer ESSENTiAL mini-plukketrucken, at truckførerne kan håndtere opgaverne effektivt, selv på smalle steder.

ESSENTiAL orderpicker

ESSENTiAL palletrucks – robust konstruktion til langvarig brug

ESSENTiAL palletrucks er bygget med tanke på sikkerhed, enkelhed og holdbarhed og leverer høj ydeevne i travle miljøer.

Hvis du i øjeblikket bruger manuelle palletrucks, vil dine medarbejdere takke dig for at skifte, da de vil opleve mindre belastning og træthed i løbet af travle skift. Og du vil mærke fordelen ved den øgede produktivitet.

Disse modeller er designet til at være en pålidelig del af den daglige drift med minimale servicekrav. Uanset om du vælger en elektrisk håndpalletruck eller en elektrisk platformspalletruck, så garanterer ESSENTiAL palletrucks Mitsubishi Forklift Trucks' legendariske pålidelighed. Det er ikke bare en truck, det er en forpligtelse til kvalitet.

ESSENTiAL pallet trucks

ESSENTiAL stablere – fleksible og højtydende

Alsidighed møder effektivitet med ESSENTiAL stablere. De er designet til at klare en lang række lette stabelopgaver med løftehøjder på op til 3,3 m, og deres kompakte design gør dem til en oplagt løsning til ekstremt smalle lagergange og trange steder som elevatorer, mezzaniner og varevogne. Funktioner som krybehastighedsknap og startløft (fås på D-modeller) forbedrer manøvredygtigheden og effektiviteten, mens M-modellernes monomastdesign sikrer, at medarbejderne har et fremragende fremadrettet udsyn, hvilket bidrager til en sikrere og mere produktiv arbejdsplads.

ESSENTiAL SBP12QLDI Pedestrian Stacker-1

ESSENTiAL trækkere - holdbarhed og effektivitet

ESSENTiAL trækkere fra Mitsubishi Forklift Trucks er bygget til opgaver, der kræver udholdenhed over lange strækninger. Med en lastkapacitet på 3 eller 6 tons har disse trucks en høj frihøjde, hvilket gør dem i stand til at køre i pendulfart gennem både indendørs og udendørs miljøer og kan nemt køre på hældninger.

Det, der adskiller dem fra andre, er deres evne til at klare hårde arbejdskrav sikkert og effektivt. Med trækhastigheder på op til 7 km/t og hastighed uden last på op til 14 km/t sikrer ESSENTiAL trækkerne et hurtigt og produktivt arbejde. De justerbare styrepositioner tilføjer yderligere et lag af komfort og passer til truckførere af forskellig størrelse for en mere behagelig kørsel.

ESSTBSQ-MINDET-FULL-104-L2

ESSENTiAL-produkterne er et perfekt supplement til dit daglige udstyr og en ideel måde til at udvide dine arbejdsmuligheder uden at det koster en formue. Med flere valgmuligheder end nogensinde har der aldrig været et bedre tidspunkt til at investere i en Mitsubishi Forklift Trucks-flåde.

ESSENTIALS-ALL-GROUP

kontakt vores eksperter i dag 

Så finder vi sammen, den helt rigtige løsning til dit materialehåndteringsbehov!